+385 1 4668 641

Veliki i provjereni izbor u našem asortimanu

HENGST SE & Co. KG Münster, Njemačka HENGST SE & Co. KG je primarno proizvođač filtera i sustava podmazivanja za OE i OEM segment još od 1961., koji asortiman filtera nudi i u aftermarketu. Više od 50 godina iskustva u razvoju i proizvodnji za OE su direktan benefit za krajnjeg kupca, budući da su svi proizvodi koje Hengst daje u aftermarket apsolutno identični dijelovima koji se isporučuju proizvođačima automobila za tvorničku ugradnju. Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002 http://hengst.com/
UFI FILTERS spa Nogarole Rocca, Italija UFI FILTERS je talijanski proizvođač filtera premium kvalitete, sa stalno rastučim prisustvom u tvorničkoj ugradnji prilikom proizvodnje novih vozila. Činjenica da usko surađuju s proizvođačima automobila prilikom dizajna i proizvodnje filtera garantira izuretno visoku razinu kvalitete kao i pristup ekskluzivnim, patentiranim sustavima filtracije nedostupnim ostalim konkurentima. Između preko 50 proizvođača vozila koji tvornički ugrađuju UFI FILTERS, možemo naglasiti da su također prisutni i kod F1 motora. Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 14001/2004 http://www.ufi.it/
BOSCH Tvrtka Bosch je najveći svjetski dobavljač autodijelova sa izrazito širokom ponudom dijelova od osnovnih (kao što filteri, metlice brisača..) pa do najsofisticiranijih. Sa više od 100 godina postojanja, tvrtka Bosch je drugi najveći privatni poslodavac na svijetu sa više od 800.000 zaposlenih na svim kontinentima. U tvrtki Bosch nove su ideje uspješna tradicija. Svakoga dana diljem svijeta na tisuće suradnika tvrtke Bosch razvija nove proizvode te sustavno unaprjeđuje i unosi inovacije u one već razvijene. Plodovi tog kolektivnog truda vidljivi su u preko 4.500 prijavljenih patenata samo tijekom 2014.
VALEO Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnja i prodaja komponenti, integrirane sustave i module za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, te opskrbljuju sve veće globalne proizvođače automobila. Organizacija zapošljava 72.000 zaposlenih u 29 zemalja širom svijeta. Preko 80 godina iskustva u automobilskoj branši, također vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki, senzora i ostalog proizvodnog asortimana.
MFILTER MFILTER je litvanski proizvođač filtera. Od svojih početaka 1997 godine MFILTER koristi najmoderniju tehnologiju, te najkvalitetnije sirovine za proizvodnju što im je donijelo cetifikat ISO/TS 16949 kao najbolji dokaz o kvaliteti. MFILTER izvozi svoje proizvode u više od 40 zemalja Europe, Azije i Afrike. Tvrtka CIAK-AUTO ekskluzivni je distributer MFILTER proizvoda na našem tržištu. www.mfilter.lt
Blue Print Počevši rad u 1983. kao dio Mazda Cars doo, Auto moto distributor Ltd je otišao na promet od € 80m + posao sa vise od 250 zaposlenih širom svijeta, posvećenosti istraživanjima, razvoju i prodaji Blue Print dijelova, alata i usluga za vozila. S gotovo tri desetljeća iskustva, Blue Print je postao poznat po širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda za japanska i korejska vozila u automobilskoj industriji. U srpnju 2008., u rasponu dijelova za europsko tržište uvode se i dijelovi za američka vozila omogućujući da Blue Print ima ‘kompletnu ponudu za azijska i američka vozila’. U siječnju 2011. Blue Print postaje dio “Bilstein grupe”. Blue Print raspon uključuje preko 26.500 dijelova, koji pokrivaju više od 160 grupa proizvoda.
SWAG Wuppertal, Njemačka SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI. Više od 60 godina na tržištu. Uz konstantni rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamjenskih auto dijelova za sve renomirane europske i azijske marke vozila. Izuzetno velika širina asortimana kao što su dijelovi ovjesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, dijelovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku…. Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004) http://www.swag.de
STARLINE Prag, Češka Službena marka tvrtke AUTO KELLY iz Češke koja je članica RHIAG GROUP. Filteri, ovjes i dijelovi volana, frikcija, spojke, hidraulika, elektronika, amprtizeri, ispušne cijevi…samo su dio širokog STARLINE asortimana koji uz najpovoljnije cijene daje i garanciju kvalitete.

ATAS
Tvrtka Atas utemeljena je 1964. godine i iza nje stoji veliko iskustvo u proizvodnji i distribuciji širokog spektra specijaliziranih proizvoda za čišćenje, što za kućnu uporabu, što za profesionalce. Kvaliteta Atas proizvoda proizlazi iz velikog truda koji se ulaže u istraživanje i razvoj. Upravo je to omogućilo korištenje ekološki prihvatljivih supstanci u svim Atas proizvodima. ATAS, sinonim za izvrsnost u automobilskom svijetu proizveden u Italiji, već je dosegao toliki raspon proizvoda da može zadovoljiti sve potrebe u području njege i održavanja automobila, kao i bilo koji zahtjev vezan uz kvalitetu proizvoda.
http://www.atassrl.it/

ABRO
Preko 75 godina, ime ABRO je znak za kvalitetu diljem svijeta. ABRO Industries, Inc. pruža automobilske, industrijske i potrošačke proizvode među kojima se ističu vrhunski aditivi, ljepila i kozmetika. Ovaj američki proizvođač distribuira svoje proizvode u više od 175 zemalja diljem svijeta. ABRO je proširio svoju prisutnost na svjetskom tržištu aktivnim sudjelovanjem na važnim međunarodnim sajmovima, kao što je Automechanika u Njemačkoj, Canton Trade Fair u Kini i godišnji AAPEX auto-moto sajam u Las Vegasu.
http://www.abro.com/


SONAX
Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača autokozmetike u Njemačkoj jamče visoke prihode i povratak zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda, stvorenih da zadovolje potrebe međunarodnog tržišta. Iznimne karakteristike SONAX proizvoda s obzirom na učinkovitost, za okoliš i vrijednosti za novac rezultirala su partnerstvima s vodećim svjetskim proizvođačima automobila. Uz to, najbolje ocjene u stručnom tisku, pobjede na usporednim testovima, kao i priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda.
http://www.sonax.com/


EXOTICA
Osvježivači zraka Exotica proizvode se u SAD-u po najvišim ekološkim standardima.Riječ je o osvježivačima vrhunske kvalitete, atraktivnog pakiranja i povoljne cijene koji se proizvode na prirodnoj bazi, nemaju oznaka opasnosti te se kao takvi mogu nesmetano prodavati i pozicionirati na svim prodajnim mjestima.
http://www.exoticafresh.com/


LOCTITE
Henkelov brend LOCTITE provjeren je izbor za osmišljena visokoučinkovita rješenja za lijepljenje, brtvljenje i premazivanje površina. Svoje početke ovaj brend zabilježio je u podrumskom laboratoriju koledža Trinity doktora Vernona Krieblea u gradu Hartfordu u Connecticutu 1953. koji je razvio sustav usporavanja stvrdnjavanja za jedinstvenu smolu za lijepljenje, koja se stvrdnjava zahvaljujući nedostatku zraka – anaerobno brtvilo. 1960-ih godina pod Loctite brandom stvoreni su cijanoakrilati – CA (“Superljepilo”), vrlo brza jednokomponentna industrijska ljepila koja se stvrdnjavanju na sobnoj temperaturi. Slijedio je razvoj silikonskih, epoksidnih i akrilnih proizvoda te razvoj novih generacija Loctite anaerobnih i cijanoakrilatnih tehnologija i proizvoda. Od svog osnutka, koji se temeljio na proizvodu koji je riješio “nerješiv” problem, Loctite® je uspjeh gradio na inovacijama.
http://www.loctite.hr

CIAK Starter

C.I.A.K. je jedina tvrtka u Hrvatskoj koja zapošljava nekoliko inženjera strojarstva i kemije te ljudi s velikim iskustvom u svijetu baterija koji svakodnevno razmjenjuju iskustva s kolegama iz Njemačke.

Akumulator CIAK Starter osmišljen je u Hrvatskoj, proizveden u Njemačkoj i stvoren da traje, te je kroz godine postao sinonim omjera cijene i kvalitete. Neovisno radi li se o automobilima, kamionima, autobusima, brodovima ili motociklima, svaki peti prodani akumulator u Hrvatskoj je CIAK Starter.

http://www.ciak-starter.hr/


VARTA

VARTA je dio ekskluzivnog portofolija trgovačke marke Johnson Controls. I to s dobrim razlogom: VARTA predstavlja najvišu kvalitetu, inovativnu tehnologiju i dugogodišnje iskustvo. Sa širokim asortimanom proizvoda VARTA nudi pravi akumulator za svako vozilo. Osim toga, VARTA je vodeća svjetska marka u proizvodnji akumulatora, čiji se proizvodi ističu kvalitetom, uporabom suvremene tehnologije te održivim odnosom prema resursima.

http://varta.com/


BOSCH

Tvrtka Bosch je najveći svjetski dobavljač autodijelova sa izrazito širokom ponudom dijelova od osnovnih (kao što filteri, metlice brisača i sl.) pa do najsofisticiranijih.

S više od 100 godina postojanja, tvrtka Bosch je drugi najveći privatni poslodavac na svijetu sa više od 800.000 zaposlenih na svim kontinentima. U tvrtki Bosch nove su ideje uspješna tradicija. Svakoga dana diljem svijeta na tisuće suradnika tvrtke Bosch razvija nove proizvode te sustavno unaprjeđuje i unosi inovacije u one već razvijene.

https://www.boschautoparts.com/en/


VALEO

Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnja i prodaja komponenti, integrirane sustave i module za automobile i kamione.

Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, te opskrbljuju sve veće globalne proizvođače automobila. Organizacija zapošljava 72.000 zaposlenih u 29 zemalja širom svijeta. Preko 80 godina iskustva u automobilskoj branši, također vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki, senzora i ostalog proizvodnog asortimana.

https://www.valeo.com/


OSRAM

OSRAM sa sjedištem u Münchenu, svjetski je lider u segmentu auto rasvjete sa najširim programom inovativnih proizvoda, te vodeća svjetska visokotehnološka fotonička tvrtka s poviješću duljom od 110 godina. Prvenstveno usredotočeni na tehnologije temeljene na poluvodičima, naši se proizvodi koriste u raznovrsnim aplikacijama, od virtualne stvarnosti do autonomne vožnje, od pametnih telefona do umreženih i inteligentnih rasvjetnih rješenja u zgradama i gradovima.

Naš identitet oblikuje duga tradicija inovacija u području rasvjetne tehnike. Bilo da je riječ o laserskom svjetlu za automobile, povećanoj sigurnosti zahvaljujući prepoznavanju šarenice ili inteligentno povezanoj rasvjeti, mi oblikujemo budućnost svim vrstama rješenja na područjima vidljive i nevidljive svjetlosti. OSRAM koristi beskonačne mogućnosti svjetlosti za poboljšanje kvalitete života pojedinaca i zajednica. OSRAM-ove inovacije omogućit će ljudima širom svijeta ne samo da vide bolje, već i da komuniciraju, putuju, rade i žive bolje.

www.osram.com


NGK

Davne 1936. osnovan je NGK Spark Plug Co.,Ltd. u Japanu kao firma za proizvodnju specijalne tehnike keramičkih, te reznih alata. Razvojem firme, a i tržišta, došlo je do širenja firme. NGK Co. Ltd grupa tvrtki ima sjedište u Nagoyi, Japan, a trenutno ima 36 podružnica diljem svijeta.

Izvan domovine Japana, NGK ima jedanaest tvornica, četiri razvojna centra i više od 20 prodajnih ureda kojima se osigurava da proizvodi stignu do klijenata brzo i pouzdano. Ukupno, oko 12.000 zaposlenika iz grupacije ( 2009. godine) ostvarilo je promet od 2,98 milijarde dolara. Najveći sektor, onaj automobilskih dijelova, ostvario je 1,9 milijardi dolara. Danas skoro nema proizvođača automobila u čijoj prvoj ugradnji se ne nalazi NGK.

https://www.ngk.de/home/


MI3
Robna marka MI3 predstavlja široku liniju proizvoda dodatnog asortimana za automobile. Mi3 se razvija uspješno već 12 godina, te asortiman prilagođava potrebama tržišta. Asortiman čine metlice brisača, auto žarulje, auto presvlake, auto tepisi, sjedalice, navlake za upravljač, lanci za snijeg, strugači, krpe i spužve za čišćenje, sjenila za stakla, punjači akumulatora, radne lampe, start kablovi, zatezači tereta, svjetiljke, kompresori, usisavači, cerade. MI3 spada u sektor best buy proizvoda s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete te širok asortiman i brza isporuka.


Hella

Hella je svjetski prisutna neovisna tvrtka u obiteljskom vlasništvu s preko 30.000 zaposlenika na 100 lokacija u više od 35 država svijeta. Hella razvija i proizvodi rasvjetu i elektroničke komponente i sustave za automobilsku industriju, a također je jedna od najvećih svjetskih trgovačkih organizacija za automobilske dijelove, pribor i dijagnostiku u Europi. S više od 5.800 ljudi koji rade na istraživanju i razvoju Hella je jedan od najvažnijih inovatora na tržištu. Hella Group je jedan od 50 najvećih dobavljača u automobilskoj industriji u svijetu te jedna od 100 najvećih njemačkih proizvodnih tvrtki.

http://www.hella.com/


AS

AS

SAS-PL Sp. z o.o., dobavljač elektropokretača i alternatora, u vlasništvu je isključivo poljskih dioničara. Tvrtka je osnovana 1992. godine u Gdanjsku pod nazivom Auto-Starter – Kaszubowska Danuta.

Trenutno zapošljava više od 250 kvalificiranih stručnjaka i surađuje s aftermarket distributerima i trgovcima na veliko rezervnih dijelova i pribora za vozila diljem svijeta. Dugoročna suradnja i prodaja u više od 60 zemalja u svijetu čine tvrtku vodećom u području nabave dijelova i električnih komponenti za vozila. U ponudi je više od 15.000 različitih proizvoda s gotovo 200.000 referentnih brojeva kako bi našim kupcima pružili širok izbor originalnih proizvoda i njihovih zamjena po povoljnim cijenama. Ponuđeni proizvodi uključuju dijelove i komponente za osobna vozila, kamione, poljoprivredne strojeve, brodove, motocikle i za industrijsko tržište.

https://hr.as-pl.com/


ISKRA

Hidria ima više od 50 godina tradicije u području rješenja za klimu i automobilsku industriju. U ranim 1960-im slovenski grad Idrija pokrenuo je proizvodnju i montažu instalacija centralnog grijanja, instalacija za distribuciju vode i klima uređaje.

Hidria Klima bilježi brzi rast u posljednjih nekoliko godina i jedna je od najvećih europskih korporacija u svom području djelovanja. Iako je bilo teško sresti automobil na slovenskim cestama 1955., tvrtka u Tolminu je imala viziju i bila dovoljno hrabra za početak proizvodnje čepova za automobile. Prvu žarnicu (grijač) za dizel motore su proizveli u ranim 1970-im. Hidria je izrasla u korporaciju od 2300 zaposlenih u 32 tvrtke diljem Europe koji proizvode i distribuiraju žarnice OEM i OE kvalitete.

http://si.hidria.com/


PIERBURG

Grupaciju MS-Motorservice International čine renomirani proizvođači Pierburg i Kolbenschmidt. Oba proizvođača zapošljavaju 11000 ljudi u 30 tvornica na 4 kontinentasu te su jedni od glavnih dobavljača prve ugradnje, između kojih se ističu Mercedes, Bmw, VAG grupacija, Renault i PSA grupacija.

U svome asortimanu imaju AGR ventile, mjerače protoka zraka, pumpe goriva, klapne ubrizgavanja, vakum pumpe, električne pumpe vode, glave motora, bregaste osovine, karike, ventile..

https://www.ms-motorservice.com/en/


BOSNA SUPER

Ovaj brend je djelo tvrtke ENKER, tvrtke koja proizvodi više od 100 različitih tipova svjećica sa drugačijim veličinama navoja: M 10, M 12, M 14, M 18, sa ravnim i koničnim sjedištem i različitim dužinama navoja, u skladu sa ISO standardom za svjećice. Svojim dizajnom su prihvaćene u motorima za automobile, motore, kamione i autobuse, traktore, brodove, motorne pile i dr. ENKER također proizvodi specijane svjećice za zrakoplovstvo i oklopna vojna vozila. Kapacitet tvornice je 16 miliona komada godišnje.

Pored standardnih svjećica, koje su prepoznatljive po svojoj centralnoj elektrodi od nikl-kroma, Enker se razvio tako da sad proizvodi i svjećice višeg tehnološkog nivoa, kao što su: svjećice sa bakarnom elektrodom, svjećice sa više bočnih elektroda (dvije, tri, četiri), svjećice sa platinskom elektrodom. Enker izvozi svoje proizvode na svih pet svjetskih kontinenata.

http://www.enker.ba/

SPARCO SPARCO je najveći proizvođač na svijetu sigurnosne opreme za sportske i natjecateljske automobile. SPARCO stvara i proizvodi auto opremu koja svojim inovacijama i kvalitetom nadmašuje industrijske standarde. SPARCO je brand talijanske kvalitete koji je nakon velikog uspjeha u proizvodnji inovativnih auto dijelova, odlučio svijetu ponuditi kolekciju veoma pristupačnog i moderno dizajniranog dodatnog auto asortimana (ratkape, presvlake, auto tepisi, dječje autosjedalice,navlake za upravljače…). http://www.sparco.it/
MI3 Robna marka MI3 predstavlja široku liniju proizvoda dodatnog asortimana za automobile. Mi3 se razvija uspješno već 12 godina, te asortiman prilagođava potrebama tržišta. Asortiman čine metlice brisača, auto žarulje, auto presvlake, auto tepisi, sjedalice, navlake za upravljač, lanci za snijeg, strugači, krpe i spužve za čišćenje, sjenila za stakla, punjači akumulatora, radne lampe, start kablovi, zatezači tereta, svjetiljke, kompresori, usisavači, cerade. MI3 spada u sektor best buy proizvoda s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete te širok asortiman i brza isporuka.
BOSCH Tvrtka Bosch je najveći svjetski dobavljač autodijelova sa izrazito širokom ponudom dijelova od osnovnih (kao što filteri, metlice brisača..) pa do najsofisticiranijih. Sa više od 100 godina postojanja, tvrtka Bosch je drugi najveći privatni poslodavac na svijetu sa više od 800.000 zaposlenih na svim kontinentima. U tvrtki Bosch nove su ideje uspješna tradicija. Svakoga dana diljem svijeta na tisuće suradnika tvrtke Bosch razvija nove proizvode te sustavno unaprjeđuje i unosi inovacije u one već razvijene. Plodovi tog kolektivnog truda vidljivi su u preko 4.500 prijavljenih patenata samo tijekom 2014.