+385 1 4668 641

SPARCO
SPARCO je najveći proizvođač na svijetu sigurnosne opreme za sportske i natjecateljske automobile. SPARCO stvara i proizvodi auto opremu koja svojim inovacijama i kvalitetom nadmašuje industrijske standarde. SPARCO je brand talijanske kvalitete koji je nakon velikog uspjeha u proizvodnji inovativnih auto dijelova, odlučio svijetu ponuditi kolekciju veoma pristupačnog i moderno dizajniranog dodatnog auto asortimana (ratkape, presvlake, auto tepisi, dječje autosjedalice,navlake za upravljače…).
http://www.sparco.it/

MI3
Robna marka MI3 predstavlja široku liniju proizvoda dodatnog asortimana za automobile. Mi3 se razvija uspješno već 12 godina, te asortiman prilagođava potrebama tržišta. Asortiman čine metlice brisača, auto žarulje, auto presvlake, auto tepisi, sjedalice, navlake za upravljač, lanci za snijeg, strugači, krpe i spužve za čišćenje, sjenila za stakla, punjači akumulatora, radne lampe, start kablovi, zatezači tereta, svjetiljke, kompresori, usisavači, cerade. MI3 spada u sektor best buy proizvoda s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete te širok asortiman i brza isporuka.

BOSCH
Tvrtka Bosch je najveći svjetski dobavljač autodijelova sa izrazito širokom ponudom dijelova od osnovnih (kao što filteri, metlice brisača..) pa do najsofisticiranijih. Sa više od 100 godina postojanja, tvrtka Bosch je drugi najveći privatni poslodavac na svijetu sa više od 800.000 zaposlenih na svim kontinentima. U tvrtki Bosch nove su ideje uspješna tradicija. Svakoga dana diljem svijeta na tisuće suradnika tvrtke Bosch razvija nove proizvode te sustavno unaprjeđuje i unosi inovacije u one već razvijene. Plodovi tog kolektivnog truda vidljivi su u preko 4.500 prijavljenih patenata samo tijekom 2014.