+385 1 4668 641

HENGST SE & Co. KG
Münster, Njemačka
HENGST SE & Co. KG je primarno proizvođač filtera i sustava podmazivanja za OE i OEM segment još od 1961., koji asortiman filtera nudi i u aftermarketu.
Više od 50 godina iskustva u razvoju i proizvodnji za OE su direktan benefit za krajnjeg kupca, budući da su svi proizvodi koje Hengst daje u aftermarket apsolutno identični dijelovima koji se isporučuju proizvođačima automobila za tvorničku ugradnju.
Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002
http://hengst.com/

UFI FILTERS spa
Nogarole Rocca, Italija
UFI FILTERS je talijanski proizvođač filtera premium kvalitete, sa stalno rastučim prisustvom u tvorničkoj ugradnji prilikom proizvodnje novih vozila.
Činjenica da usko surađuju s proizvođačima automobila prilikom dizajna i proizvodnje filtera garantira izuretno visoku razinu kvalitete kao i pristup ekskluzivnim, patentiranim sustavima filtracije nedostupnim ostalim konkurentima.
Između preko 50 proizvođača vozila koji tvornički ugrađuju UFI FILTERS, možemo naglasiti da su također prisutni i kod F1 motora.
Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 14001/2004
http://www.ufi.it/

BOSCH
Tvrtka Bosch je najveći svjetski dobavljač autodijelova sa izrazito širokom ponudom dijelova od osnovnih (kao što filteri, metlice brisača..) pa do najsofisticiranijih. Sa više od 100 godina postojanja, tvrtka Bosch je drugi najveći privatni poslodavac na svijetu sa više od 800.000 zaposlenih na svim kontinentima. U tvrtki Bosch nove su ideje uspješna tradicija. Svakoga dana diljem svijeta na tisuće suradnika tvrtke Bosch razvija nove proizvode te sustavno unaprjeđuje i unosi inovacije u one već razvijene. Plodovi tog kolektivnog truda vidljivi su u preko 4.500 prijavljenih patenata samo tijekom 2014.

VALEO
Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnja i prodaja komponenti, integrirane sustave i module za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, te opskrbljuju sve veće globalne proizvođače automobila. Organizacija zapošljava 72.000 zaposlenih u 29 zemalja širom svijeta. Preko 80 godina iskustva u automobilskoj branši, također vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki, senzora i ostalog proizvodnog asortimana.

MFILTER
MFILTER je litvanski proizvođač filtera. Od svojih početaka 1997 godine MFILTER koristi najmoderniju tehnologiju, te najkvalitetnije sirovine za proizvodnju što im je donijelo cetifikat ISO/TS 16949 kao najbolji dokaz o kvaliteti. MFILTER izvozi svoje proizvode u više od 40 zemalja Europe, Azije i Afrike.
Tvrtka CIAK-AUTO ekskluzivni je distributer MFILTER proizvoda na našem tržištu.
www.mfilter.lt

Blue Print
Počevši rad u 1983. kao dio Mazda Cars doo, Auto moto distributor Ltd je otišao na promet od € 80m + posao sa vise od 250 zaposlenih širom svijeta, posvećenosti istraživanjima, razvoju i prodaji Blue Print dijelova, alata i usluga za vozila. S gotovo tri desetljeća iskustva, Blue Print je postao poznat po širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda za japanska i korejska vozila u automobilskoj industriji. U srpnju 2008., u rasponu dijelova za europsko tržište uvode se i dijelovi za američka vozila omogućujući da Blue Print ima ‘kompletnu ponudu za azijska i američka vozila’. U siječnju 2011. Blue Print postaje dio “Bilstein grupe”. Blue Print raspon uključuje preko 26.500 dijelova, koji pokrivaju više od 160 grupa proizvoda.

SWAG
Wuppertal, Njemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantni rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamjenskih auto dijelova za sve renomirane europske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su dijelovi ovjesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, dijelovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de

STARLINE
Prag, Češka
Službena marka tvrtke AUTO KELLY iz Češke koja je članica RHIAG GROUP.
Filteri, ovjes i dijelovi volana, frikcija, spojke, hidraulika, elektronika, amprtizeri, ispušne cijevi…samo su dio širokog STARLINE asortimana koji uz najpovoljnije cijene daje i garanciju kvalitete.