+385 1 4668 641

EXOTICA
Osvježivači zraka Exotica proizvode se u SAD-u po najvišim ekološkim standardima.Riječ je o osvježivačima vrhunske kvalitete, atraktivnog pakiranja i povoljne cijene koji se proizvode na prirodnoj bazi, nemaju oznaka opasnosti te se kao takvi mogu nesmetano prodavati i pozicionirati na svim prodajnim mjestima.
http://www.exoticafresh.com/

LOCTITE
Henkelov brend LOCTITE provjeren je izbor za osmišljena visokoučinkovita rješenja za lijepljenje, brtvljenje i premazivanje površina. Svoje početke ovaj brend zabilježio je u podrumskom laboratoriju koledža Trinity doktora Vernona Krieblea u gradu Hartfordu u Connecticutu 1953. koji je razvio sustav usporavanja stvrdnjavanja za jedinstvenu smolu za lijepljenje, koja se stvrdnjava zahvaljujući nedostatku zraka – anaerobno brtvilo. 1960-ih godina pod Loctite brandom stvoreni su cijanoakrilati – CA (“Superljepilo”), vrlo brza jednokomponentna industrijska ljepila koja se stvrdnjavanju na sobnoj temperaturi. Slijedio je razvoj silikonskih, epoksidnih i akrilnih proizvoda te razvoj novih generacija Loctite anaerobnih i cijanoakrilatnih tehnologija i proizvoda. Od svog osnutka, koji se temeljio na proizvodu koji je riješio “nerješiv” problem, Loctite® je uspjeh gradio na inovacijama.
http://www.loctite.hr

SONAX
Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača autokozmetike u Njemačkoj jamče visoke prihode i povratak zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda, stvorenih da zadovolje potrebe međunarodnog tržišta. Iznimne karakteristike SONAX proizvoda s obzirom na učinkovitost, za okoliš i vrijednosti za novac rezultirala su partnerstvima s vodećim svjetskim proizvođačima automobila. Uz to, najbolje ocjene u stručnom tisku, pobjede na usporednim testovima, kao i priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda.
http://www.sonax.com/