+385 1 4668 641

NAJPOVOLJNIJI
OTKUP STARIH
AKUMULATORA

NAJPOVOLJNIJI
OTKUP STARIH
AKUMULATORA

OTKUP AKUMULATORA

Akumulator je najrecikliraniji proizvod na svijetu. Onaj akumulator koji je pri kraju svog radnog vijeka više nije moguće napuniti u tolikoj mjeri pa on postaje zauvijek neupotrebljiv i potrebno ga je zamijeniti. Kako istrošene baterije i akumulatori ne spadaju u komunalni otpad, za njih je zakonom detaljno propisan postupak povratka i recikliranja. Naša tvrtka ima dugogodišnju suradnju sa tvrtkom C.I.A.K. Ekologija, prvom tvrtkom u Hrvatskoj koja također zbrinjava i reciklira olovne akumulatore kroz “CIAK EcoCycle” održivo kružno gospodarstvo. Vaš akumulator ćemo tako adekvatno zbrinuti po zagarantirano najpovoljnijoj cijeni otkupa akumulatora. Time potičemo ekološki održivi razvoj regije. Pravilno recikliranje baterija i akumulatora omogućava odstranjivanje otpadnih tvari i metala poput žive, kadmija i olova iz komunalnog otpada te dobivanje vrijednih sirovina koje će se ponovno upotrijebiti u daljnjoj preradi.

ZAMJENA STARO ZA NOVO

Zamjenom starog akumulatora za novi nudimo vam najveći popust pri kupnji novog akumulatora.

Vaš stari akumulator ćemo tako adekvatno zbrinuti po zagarantirano najpovoljnijoj cijeni otkupa akumulatora. Time potičemo ekološki održivi razvoj regije.

Pravilno recikliranje baterija i akumulatora omogućava odstranjivanje otpadnih tvari i metala poput žive, kadmija i olova iz komunalnog otpada te dobivanje vrijednih sirovina koje će se ponovno upotrijebiti u daljnjoj preradi.

PRODAJA AKUMULATORA

Kao tvrtka posvećena dugogodišnjem radu i izvrsnosti,  ispunjavamo svoje ciljeve te smo za uzvrat nagrađivani vodećom pozicijom u prodaji akumulatora i baterija.

Akumulatori koje zastupamo odlikuje visoka kvaliteta, dugi vijek trajanja, velika robusnost, inovacija, snaga i pouzdanost.

Provjerite odličnu ponudu i povoljne uvijete kupnje u Vama najbližim poslovnicama.

SERVIS AKUMULATORA

Da biste bili 100% sigurni da vaš akumulator radi ispravno, potrebno je temeljito znanje o širokom spektru tehnologija koje se koriste u različitim vrstama akumulatora, te je uz to neophodno koristiti profesionalni dijagnostički ispitivač.

Za razliku od jednostavnog električnog ispitivača, stručni prodajno-servisni tim pomoću profesionalnog dijagnostičkog ispitivača može simulirati realno opterećenje, stvoriti uvjete koji se javljaju čak i pri niskim temperaturama te testirati odgovarajuću startnu snagu. To se može provjeriti samo pomoću ispitivača koji u obzir uzima performanse akumulatora pod opterećenjem.

Pomoću profesionalnog ispitivača naš stručni tim može zato točno dijagnosticirati sve potrebne parametre koji uvelike utječu na ispravan rad akumulatora, a koji se inače na oko čine ispravnima prilikom mjerenja jednostavnim kućnim mjeračem.